ï»ż
Fri frakt över 1399 SEK

Babykorg med himmel

Babykorgar - vackert handvĂ€vd korg med öppet insats. Korgens kanter Ă€r avslutade med en flĂ€tad flĂ€ta. Baldakin fĂ€st på korgen. TĂ€cker med en 100% bomullskorg, enskiktad, för större luftcirkulation. Handtaget framför korgen underlĂ€ttar justering.
Inkluderar: korg, trĂ€chassi med små rullringar, korgbeslag, kapellbeslag, ram av metalltak, kudde och tĂ€cke med avtagbara lock, Premiummadrass med quiltad avtagbar skydd.

Fri frakt över 1399 SEK

Babykorgar med himmel : 5

Okotex och TUV-certifierade tyger av högsta kvalitet. En bra lösning för såvĂ€l små lĂ€genheter som bostĂ€der. Roterande roterande hjul möjliggör enkel justering av korgen. Tack vare detta Ă€r barnet alltid med dig. Det kan också bekvĂ€mt sova på balkongen eller i trĂ€dgården - det finns mycket mer utrymme i korgen Ă€n i vagnens gondol.

De största dimensionerna på marknaden - möjliggör lĂ€ngre anvĂ€ndning (från födelse till cirka 9 månader av barnets liv).

Övergripande mått: L 95 cm, B 65 cm, H 140 cm. Måttmadrass: 80x45 cm.

Inkluderar:

- rottingkorg,
- chassi med fyra svÀngbara hjul av plast,
- trim för 100% bomullskorg,
- tygskalett + båge + hĂ€ngande applikationer,
- himmelram,
- en uppsÀttning fyllningar: en kudde (35x37 cm) och en tÀcke (78x78 cm),
- örngott (35x37 cm) och tÀckfodral (78x78 cm),
- PREMIUM madrass (ca 4 cm tjock) - tillverkad av tjockt, komprimerat non-woven tyg, elastiskt, anti-allergiframkallande, andas. Med ett ljust tÀckt lock som enkelt kan tas bort för tvÀtt, fÀst med tÀckt dragkedja;

Babykorg med Himmel på hjul
Pris:  2261.00 kr. 

Kvalitet och sÀkerhet

Okotex och TUV-certifierade tyger av högsta kvalitet.
Korgar MY SWEET BABY som den enda i Europa klarat testerna i laboratoriet TÜV Rheinland för att uppfylla standarderna PN-EN 1130-1: 2001 och PN-EN 1130-2: 2001 och har ett certifikat från testerna TÜV. De Ă€r de enda korgarna i Europa som har godkĂ€nt sådana tester positivt och garanterar den högsta sĂ€kerhetsnivån.


ï»ż
-----------